Cene usluga

Cene usluga kada su adaptacije i renoviranje u pitanju

Cene u izvođenju gradjevinskih radova variraju u zavisnosti od uslova za rad i specifičnosti zahteva. Adaptico uvek ide u smeru da svojim klijentima prezentuje cene po jedinici mere (m2, m3, m1 ), kako bi klijenti imali jasnu predstavu o količini potrebnih gradjevinskih radova, ali postoje i usluge koje obuhvataju više vrsta gradjevinskih radova. Uzmimo za primer renoviranje stana , ovaj proces obuhvata gotovo sve vrste gradjevinskih radova, ali isto tako je i svaki proces renoviranja različit, iz tog razloga za ovu vrstu usluge ponudu sastavljamo po fazama, kako bi klijent imao jasnu sliku koja je cena kada su građevinsi radovi u pitanju .

 

 

Predstavljamo Vam cene gradjevinskih radova koje izvodi Adaptico :

Cena rusenja, pregradnih zidova, kupatila

Rušenje  kao početna faza procesa adaptacija stana je jako bitan segment tog procesa, jer tada imate priliku da izmenite svoj prosotor onako kako Vama odgovara.

Cena rusenje pregradnog zida :

Zavisi od nekoliko faktora :

 • Materijal od kojeg zida je napravljen
 • Debljina zida
 • Da li je prostor u kojem se zid ruši potrebno zaštiti
 • Da li želite kompletnu uslugu koja podrazumeva rušenje pregradnog zida, pakovanje i odvoz šuta Beograd

Iz razloga što na cenu usluge utiče nekoliko faktora, Adaptico Vam nudi besplatnu procenu rušenja zidova. Kontaktirajte nas  i zakažite besplatnu procenu rušenja zidova kao i odvoz šuta.

Cena rušenja kupatila :

Skidanjem stare sanitarije, starih pločica, započinjete proces renoviranje kupatila Beograd . Za razliku od rušenja pregradnih zidova, na to koja je cena rušenja kupatila utiču dva faktora :

 • Veličina kupatila (površina i visina )
 • Da li želite kompletnu uslugu koja podrazumeva rušenje kupatila, pakovanje i odvoz šuta.

Cena rušenja kupatila primer površine 4m2, visine 2,5 m sa kompletnom uslugom koja podrazumeva skidanje stare sanitarije, pločica, pakovanje i odvoz šuta Beograd iznosi od 250e do 300e .

Kontaktirajte nas i saznajte tačnu cenu adaptacije kupatila Beograd

 

Cena vodoinstalater Beograd

Strukturni deo posla u procesu npr. renoviranje kuće, obavlja vodoinstalater Beograd. Cena zamene dotrajale ili izrada nove vodovodne i kanalizacione mreže zavisi od tri faktora :

 • Materijal zidova u koji se ukopavaju vodovodne cevi
 • Specifičnost zahteva kao što je montaža ugradnog vodokotilića, ugradnog mešača za vodu, itd …
 • Količina materijala potrebnog za zamenu vodovodne i kanalizacione mreže

Uzmimo za primer jedno klasično kupatilo sa zidovima napravljenim od cigle cena zamena vodovodne mreže bi iznosila od 250e do 300e + potreban materijal. U cenu je uračunat i odvoz šuta nastao prilikom zamene vodovodne i kanalizacione mreže.

Vodoinstalater Beograd osim zamene vodovodne i kanalizacione mreže vrši i ugradnju sanitarije, kao završni deo radova u procesu renoviranje kupatila .

Cena ugradnje sanitarije za jedno klasično kupatilo iznosi od 70e do 120e , u zavisnosti da li se prilikom ugradnje sanitarija, vrši i montaža tuš kabine.

 

Cena keramičar Beograd

Bitno je naglasiti da u ovoj fazi u procesu renoviranja kupatila, pripadaju još dve faze gradjevinskih radova, a to su :

 • Priprema kupatila za hidroizolaciju
 • Hidroizolacija kupatila

Priprema kupatila obuhvata popunjavanje rupa u zidu i podu koje nastanu prilikom zamene instalacija, kao i ravnanje zidova kako bi se dobila pravilno pripremljena površina za hidroizolaciju kupatila.

Cena pripreme kupatila iznosi od 100e do 150e , u cenu je uračunat i potreban materijal.

Hidroizolacija kupatila je jedna jako bitan faza u procesu adaptacije kupatila, pored dobre pripreme, bitno je i kvaliteno izvršiti nanošenje hidroizolacije.

Cena dvokomponetne hidroizolacije sa postavljanjem traka na sastave izmedju zida i poda iznosi od 150e do  250e , u cenu je uračunat i materijal. Na cenu utiče samo količina potrebnog materijala.

 

Keramičar Beograd svoju ponudu postavljanja keramike zasniva na tome što radi sa svojim lepkom, lepkove koje  koristimo su uvek vodonepropusni (11) ili fleksibilni (16) .

Cena ove ponude postavljanja keramike sa našim lepkom iznosi od 11e po m2 .

U cenu nije uračunato iznošenje pločica.

 

Cena gletovanja Beograd

Renoviranje stana gotovo da ne može da prođe bez gletovanja zidova i plafona. Kao i u svim gradjevinskim radovima, tako i kad je gletovanje u pitanju postoje faktori kojji utiču na cenu gletovanja :

 • Jedan od glavnih faktora jeste da znate pre početka gletovanja na koji način ćete da finiširate zid
 • Količina pripreme za gletovanje, popunjavanje pukotina, itd…

Najčešći vid gletovanje se radi u dve ruke, nakon čega sledi šmirglanje.

Gletovanje kao priprema za klasični moleraj u Adapticu podrazumeva :

 • Podlogiranje zidova
 • Gletovanje u dve ruke
 • Mašinsko šmirglanje sa reflektorom

Cena gletovanja za klasičan moleraj iznosi 3e po m2 u cenu je uračunat i materijal. U cenu nije uračunato zaštićivanje podova, ta usluga se naplaćuje 0,5e po m2 sa materijalom.

Za zahtevnije vrste gletovanja, poput oikos pripreme, molerskih tehnika, itd…

Cene gletovanje Beograd možete dobiti tako što će te da zakažete besplatnu procenu na

Tel :  060 369 63 64

E mail : office.adaptico@gmail.com

 

Cena krečenja Beograd

Krečenje ili bojenje zidova je vrlo širok pojam, pre svega zbog velikog izbora materijala : poludisperzja, disperzija, akrilne boje, masne boje, itd ….

Na cenu krečenja pored izbora materijala utiču i uslovi za rad, kao što su :

 • Da li je prostor namešten
 • Da li se kreči na novo izgletovan zid, plafon…
 • Da li je potrebno izvršiti popravke pre krečenja

Ukoliko se prostor kreči u belo, sa poludisperzijom, prostor nije namešten, cena krečenja je 1e po m2, u cenu je uračunat i materijal. Zaštićivanje podova nije uračunato u cenu , dodatno se naplaćuje  0,5 po m2 .

Ukoliko Vam je potreban neki zahtevniji vid krečenja, možete biti slobodni da nas kontaktirate i zakažete besplatnu procenu i saznate koja je cena za  krečenje Beograd za vaš prostor.

 

Cena gipsani radovi Beograd

Gipsani radovi se mogu podeliti u dve grupe : pregradni gipsani zidovi i spušteni plafoni.

Cena pregradnih gipsani zidova zavisi od nekolko faktora :

 • Debljina zida
 • Da li se radi jedno ili duplo pločanje, da li se koriste stadardne, vodootporne ili vatrootporne gipsane table
 • Vrsta izlocije, kao i količina iste
 • Da li ovu uslugu želite kompletnu , u kompletnu uslugu ulazi nabvka, dovoz i iznošenje materijala u prostor gde se izrađuje pregradni gipsani zid

Za informaciju koja je cena pregradnog gipsanog zida možete nas kontaktirati i dati nam informacije koje su nam potrebne i mi ćemo Vam dati cenu po m2.

 

Cena spušteni plafoni

Takodje zavisi od nekoliko faktora :

 • Da li se radi spušteni plafon u prostoriji ili potkrovlju
 • Da li se radi klasičan spušteni plafon, ili se dodaju elementi poput skrivača led traka , itd.
 • Vrsta izlocije kao i količina
 • Da li ovu uslugu uzimate kompletnu, u u kompletnu uslugu ulazi nabavka, dovoz i iznošenje materijla u prostor, gde se izrađuje spušteni plafon.

Za informaciju koja je cena spuštenih plafona možete nas kontaktirati, dati nam informacije koje su nam potrebne i mi ćemo Vam dati cenu po m2.

 

Ovo je samo deo usluga koje obavljamo, za sve druge vrste gradjevinskih radova možete nas kontaktirati na, zakazati besplatnu procenu, nakon čega će te dobiti ponudu sa cenom za traženu vrstu gradjevinskih radova.

Kontakt:

Tel 060 369 63 64

E mail : office.adaptico@gmail.com


error: Content is protected !!