Građevinski radovi

Adaptico je sinonim za firmu koja  obavlja ozbiljno i profesionalno, sve vrste građevinskih radova na teritoriji Beograda i uopšteno u celoj Srbiji a po dogovoru i širim granica naše zemlje. Kada su u pitanju gradjevinski radovi, sve projekte  izvode stručni, organizovani i iskusni ljudi. Na sve građevinske radove dajemo garanciju na kvalitet i preciziramo rok za izvršenje građevinskih radova. Vaše renoviranje stana ili na primer renoviranje kupatila je jako odgovoran posao koji treba obaviti firma koja ima veliko iskustvo i daje garanciju na sve izvedene radove.

Gradjevinski radoviGradjevinski radovi, oblasti delovanja:

Gradjevinski radovi predstavljaju  opširnu oblast koja obuhvata sve radove u slučaju izgradnje ili renoviranja vašeg objekta, neki od građevinskih radova su :

Renoviranje i adaptacija kompletnog objekta

-zemljani građevinski (iskopi, nivelacija terena)

-grubi građevinski radovi (zidanje, betoniranje, krovovi)

-instalaterski građevinski radovi (električar Beograd, vodoinstalater Beograd, kanalizacija)

-završni građevinski radovi (fasade , molerski – gipsarski  radovi, itd.)

Čišćenje i uredjenje dvorišta

Kada su u pitanju gradjevinski radovi, Adaptico  ih izvodi po sistemima ,,od temelja do krova’’ i po već poznatoj frazi ,,ključ u ruke’’.

Adaptico, gradjevinski radovi sve na jednom mestu

Adaptico nudi svojim klijentima da sve svoje zahteve ostvare kod nas, bez dodatnog angažovanja drugog majstora i svi gradjevinski radovi biće uspešno izvedeni. Mi Vam nudimo kompletnu organizaciju i uslugu, gradjevinski radovi biće obavljeni u roku i po dogovorenom projektu. Na Vama je samo da nam iznesete vaše zahteve, bilo da se radi o izgradnji novog objekta, renoviranju i adaptaciji postojećeg objekta, mi ćemo vam predstaviti projekat izvođenja radova, kao i vremenski rok kada će gradjevinski poslovi biti završeni.

Gradjevinski radovi, procesi izgradnje

Za jedno renoviranje ili adaptaciju stana, kuće, lokala potrebno je izvesti mnogo vrsta građevinskih radova, počev od rušenje zidova i podnih obloga, instalacija, stolarije. Zatim postavljanje novih instalacija, zidnih i podnih obloga, stolarije, pregradnih zidova, a na kraju nameštaj po meri i kuhinje po meri.

Za izgradnju objekta iz temelja gradjevinski radovi su  jos opširniji, počev od pripreme terena, mašine za  iskop zemlje, izrade temelja, nosećih i pregradnih zidova, krovne konstrukcije, odvoza šuta pa do izođenja svih završnih i izolatorskih radova. U slučaju da radovi čekaju uklanjanje stare građevine obezbedićemo za vas rušenje objekata svih veličina i konstrukcija. 

Dolazimo sada i do ključnog pitanja koje je većini naših klijenata i jedno od najbitnijih a to su cene gradjevinskih radova. Cene naših usluga kada su u pitanju gradjevinski radovi Beograd zavise od mnoštva faktora počev od vaših zahteva, samog obima i trajanja posla, lokacije itd. Za sve ove informacije je potrebno da stupimo u kontakt preko telefona ili mail-a kako bismo mogli da Vam damo okvirnu cenu naših radova, i normalno svi građevinski radovi izvedeni u našoj režiji dolaze sa garancijom.

 


error: Content is protected !!