Moler Beograd

Moler Beograd – Najeftinije, nije uvek najpovoljnije

Molerski radovi su među najtraženijim radovima u grupi završnih građevinskih radova što dovodi do toga da je ponuda velika, isto tako i šarenolika. Svuda možete primetiti plakate, ceduljice u sandučićima sa oglasima koji uglavnom glase :

„ Najeftinije krečenje “

“ Krčenje stana 50 din po m2 “

“ Gletovanje i krečenje već od 1e po m2 “

krečenje-beograd
Poseban akcenat moler Beograd stavlja na zaštitu

Složićemo se da ove cene izgledaju i zvuče lepo, ali daleko su od realnih, ako uzmemo za primer stan u kojem je potrebno izvršti krečenje površina od  300m2 , po ceni sa ovakvih oglasa cena za krečenje stana bi iznosila 15 000 dinara, što svakako nije realno kada se uzme u obzir obim posla koji uvrštava zaštićivanje prostorija, vrata, prozora, pomeranje nameštaja, podlogiranja, popravljanje zidova na mestima gde su oštećeni, krečenje u dve ruke, skidanje zaštite, vraćanje nameštaja u prvobitno stanje.

Izborom ovakve ponude uglavnom se dobije zaštita koja podrazumeva dve folije za krečenje, podlogiranje se preskače i ako je to jedan od glavnih razloga zbog kojeg kasnije dolazi do odvajnja novog sloja boje od starog, delimično krečnje, gde se plafon kreči samo jednom pa kako ispadne, zidovi u dva sloja ako baš mora, a vam ostaje čišćenje i ribanje stana.

Ovu su iskustva naših sugrađana koji su ih podelili sa Moler Beograd.

Da i vi ne bi došli u sličnu situaciju iskoristite savet „Najeftinije, nije uvek najpovoljnije“ .

Potražit odgovornog izvođača koji garantuje za kvaltet usluge koju obavlja, posle kojeg ne morate da čistite ribate i slično, koji može da odgovori na sve vaše zahteve.

Moler Beograd garantuje kvalitetno i pedatno izvođenje radova, nudi kompletntu uslugu sa materijalom tako da ne morate trošiti svoje vreme po farbarama i razmišljati da li ste uzeli sve što treba, da li će nešto zafaliti…

Moler Beograd – Krečenje stana, kuće

Moler Beograd  nudi kompletnu uslugu krečenja stana. Ta usluga podrazumeva da je dovoljno da nas pozovete, iznesete nam Vaše zahteve, a ostalo je naša briga.

Već duži niz godina krečenje stanova ili krečenje kuće obavljamo po sledećem sistemu :

 • Detaljna zaštita svega što može da dodje u dodir sa bojom a ne bi trebalo
 • Podlogiranje površina za krečnje
 • Popravljanje pukotina, oštećenja, nedostataka
 • Krečenje površina u dve ruke, za akrilne boje dodatna priprema
 • Skidanje zaštite, provetravanje prostorija
 • Vraćanje u prvobitno stanje bez potrebe da vi nešto čistite ili brišete
renoviranje-stana-beograd
Moler Beograd zidna tehnika

Krečenje stana je idealana prilika da u Vaš dom uvdete još neku novost, poput deokorativnog kamena, dodatne rasvete, itd…

Moler Beograd može odgovoriti na sve vrste vaših zahteva, jer u našem timu sem molera tu su i keramičar Beograd, vodoinstalater Beograd, električar Beograd.

Moler Beograd želi da naglasi da za cilj ima da pruži kvalitetnu, profesionalnu I kompletnu uslugu krečenje stana ili krečenje kuće , a ne najeftiniju.

Klijenti koji žele kvalitetnu uslugu  sve upite na mogu uputiti na :

E mail : office.adaptico@gmail.com

Tel : 060 369 63 64

Moler Beograd – Kvalitet moleraja zavisi od kvalitetene pripreme

Uzmimo za primer renoviranje stana , završili ste sve radove i došao je red na deo radova koji će Vašem prostoru dati završni sjaj. Prilikom izvođenja dotadašnjih radova, na zidovima se stvara na prvi pogled nevidljivi sloj prašine. Kako bi gletovanje zidova izveli kvalitetno potrebno je pripremiti zidove za gletovanje Beograd. Ukoliko se zidovi ne pripreme pravilno, prilikom krečenja može da se desi odvajanje gleta sa zida. Iako se gletovanje  čini kao jednostova proces ima mnogo finsa od kojih zavisi završni kvalitet molerskih radova. Iz tog razloga Moler Beograd molerske radove izvodi sa molerima koji poseduju dugogodišnje iskustvo, poznaju materijale koje ugrađuju, tačan metod i proces  izvođenja molerskih radova.

To koliko je kvalitetna priprema bitna pokazuje I to da za određene vrste boje kao sto je OIKOS treba koristiti određenu glet masu, kao bi završna obrada tj. krečenje bilo na visokom nivou završne obrade.

Moler Beograd  izmedju ostalog izvodi OIKOS pripremu, to je visoko kvalitena priprema sa kojom se dobijaju idealno ravne površine i pod reflektorima jačine više od 300w.

Šta podrazumeva OIKOS priprema ?

Pre svega želimo da naglasimo da Moler Beograd ima dugogodišnje iskustvo u izvođenju OIKOS pripreme, kao i potrebnu opremu.

 • Prvi korak čišćenje i podlogiranje površina
 • Drugi korak ukoliko je potrebno ravnanje površina sa specijalnim masama
 • Treći korak tri ruke gletovanja
 • Četvrti korak mašinsko šmirglanje pod reflektorom
 • Peti korak krečenje akrilnim bojama

Ovakav vid pripreme omogućava savršene površine u Vašem prostru isto tako i dugovečan moleraj koji se može održavati čišćenjem sa obzirom da se radi o izuzetno kvalitetnim akrilnim bojama.

Moler Beograd – Izolacija stana, termo i zvučna

Termoizolacija stana

Često u stambenim zgradama nije moguće odrati spoljnu termoizolaciju stana, ali moler Beograd za to ima rešenje, a to je unutrašnja termoizolacija stana.

Unutrašnju termoizolaciju možemo izvesti na dva načina :

 • Prvi način podrazumeva lepljenje stiropora debljine min 3 cm
 • Armiranje stiropora sa mrežicom i termo lepkom u dve ruke
 • Gletovanje dve ruke, sa mašinskim šmirglanjem
 • Krečenje dve ruke

Drugi način podrazumeva Rigips ili Knauf system

 • U ovom slučaju postavlja se mineralna vuna na zid debljine minimum 5 cm
 • Postavljaju se profile za gipsane table
 • Postavljanje gipsanih table
 • Bandažiranje spojeva gipsanih table
 • Gletovanje dve ruke, mašinsko šmirglanje
 • Krečenje dve ruke
renoviranje-kuće
Mašinsko šmirglanje zida moler Beograd

Smeta Vam buka od komšija ?

Bilo da Vam smeta buka od komšija u stanu pored Vas ili iznad Vas, moler Beograd ima rešenje, a to je zvučna izolacija.

Zvučnu izolaciju takođe možemo odraditi na dva  načina :

 • Prvi način podrazumeva plutu
 • Drugi način minralnu vunu za zvučnu izolaciju

U zavisnosti od Vaših zahteva predložićemo Vam koji je od ova dva načina efikasniji u Vašem slučaju.

Krečenje stana je idealna prilika da poboljšate izolaciju u Vašem stanu, bilo da je potrebna termo ili zvučna izolacija.

Moler Beograd –  Cene molerskih radova

Cene molerskih radova se formiraju na osnovu Vaših zahteva, praktikujemo dolazak na adresu, precizno sagledavanje potrebnih radova i na osnovu toga dajemo preciznu i jasnu cenu koja se ne menja, kao i rok u kojem će se potrebni radovi obaviti.

Moler Beograd ističe povoljne cene koju prati kvalitetna i kompletna usluga, kao i garancija na kvalitet izvedenih radova.

Takodje moler Beograd za sve klijente koji odluče da koriste naše usluge ima spremljene popuste i akcije .


error: Content is protected !!