Renoviranje i adaptacija

U slučaju da je vaš prostor u kojem boravite ili radite, dotrajao nakon višegodišnje službe ili  želite da osvežite i promenite izgled svog stana,kancelarije, pravo rešenje je renoviranje i adaptacija tog prostora. Bitno je kada se upustite u ovaj poduhvat da izaberete odgovornog izvodjača gradjevinskih radova, kako ne bi došli u neprilike da vam se menjanju rok i cena za  renoviranje stana i sl.

Renoviranje i adaptacijaRenoviranje i adaptacija pristup poslu

Kada je u pitanju renoviranje i adaptacija, Adaptico sa svojim stručnim timom Vam nudi kompletnu uslugu preobražaja vašeg prostora. Ovom tipu gradjevinskih radova pristupamo odgovorno sa pazljivom organizacijom, pripremom i izvođenjem kada su u pitanju gradjevinski radovi. Prvi korak je da nam saopštite vaše zahteve i želje, kako želite da izgleda vaš prostor nakon renoviranja , a mi ćemo na osnovu vaših smernica da Vam predstavimo idejno projektno rešenje. Renoviranje i adaptacija pri startu projekta na vašem objektu  zahteva da preciziramo rok i planiranje izvodjenja radova . Nudimo  Vam kompletnu uslugu renoviranja vaseg prostora, organizujemo odvoz šuta, dostavu građevinskog materijala, poručivanje Pvc i Alu stolarije, kao i izradu nameštaja po meri. Poštujemo dati vremenski rok, garantujemo profesionalnost i kvalitet.

Renoviranje i adaptacija samo jedne prostorije

U slučaju da renovirate samo jednu prostoriju kao sto je kupatilo, kuhinja, dnevna soba,itd. Mi Vam nudimo isti pristup sa kompletnom uslugom, kompletno zaštićivanje ostatka prostora, kako bi nakon renoviranja te jedne prostorije ostatak stana ostao netaknut i spreman za momentalno korišćenje. U praksi renoviranje i adaptacija samo jednog segmenta objekta manje traje nego renoviranje prostora u celosti.

Kako renoviranje stana ne bi trajalo predugo, potrebno je organizaciju prepustiti profesionalcima, koji su u mogucnosti organizovati izvođenje više vrsta građevinskih radova u isto vreme kako bi adaptacija stana bila izvedena u datom roku. Pre bilo kakvog početka radova kao što su adaptacija i renoviranje potrebno je napraviti plan i projekat izvođenja gradjevinskih radova. 

Adaptacija stanaKada su u pitanju gradjevinski radovi u centru grada tačnije zgrada, renoviranje i adaptacija mora dosta pažljivije da se izvodi sve u cilju poštovanja kućnog reda i uopšteno samog izvođenja radova kako renoviranje ne bi štetilo samoj konstrukciji objekta u celini. Pre samog izvođenja adaptacije stana ranije je potrebno na oglasnoj tabli zgrade obavestiti sve komšije da izvodite renoviranje stana i zamoliti ih za strpljenje. Kada se izvodi delimično renoviranje npr. kupatila dnevne sobe i sl. potrebno je izvesti i delimično rušenje u što tišim uslovima koliko je to moguće. Jedan mali delić radova kada su u pitanju renoviranje kupatila i adaptacija stana ili renoviranje kuće možete videti na našoj stranici pod nazivom galerija, a što se tiče cena radova njih jedino možete dobiti preko telefona ili mail-a.

 


error: Content is protected !!