Rušenje objekata

Rušenje objekata ili dela objekata je prvi znak da renoviranje i adaptacija kreću sa izvođenjem. Često u praksi na prvi pogled rušenje zida, rušenje kupatila, rušenje pomoćnog objekta deluju prilično lagano, ali realnost je dosta drugačija i kao i bilo koji drugi gradjevinski radovi rušenje je proces kom treba pristupiti veoma pažljivo i svaki korak detaljno isplanirati.

Rušenje objekata, kupatila procedura

Rušenje sa sobom nosi rizik od ugrožavanja statike objekta, korišćenje neadekvatnij alata podići će nivo buke i prašine čime vaše komšije neće sigurno biti zadovoljne. Iz tog razloga trebate izabrati profesionalce koji če rušenje izvesti sigurno, sa odgovarajućim alatima, stručnim i organizovanim ljudima, i prašinom i nivoom buke svedenim na minimum.

Kada su u pitanju gradjevinski radovi tako i za rušenje objekata, počinje se sa temeljnom organizacijom i pripremom. Ispituje se da li npr. rušenje traženog zida ili konstrukcije utiče na statiku objekta i tek onda može se preći na fazu rušenje. Ukoliko želite da srušite samo jedan zid ili da otvorite novi otvor( vrata, prozor), zaštitićemo ostatak prostorije kako bi nakon rušenja sve bilo kao i pre same operacije zvane rušenje i u što kraćem roku bilo spremno za korišćenje.

Rušenje objekata posebno se izvodi u dotrajalim i objektima koji su stari 20+ godina i kada je potrebna adaptacija kupatila Beograd

Međutim naša usluga ovde ne prestaje jer posle rušenja organizujemo iznošenje i odvoz šuta koji je ostao posle radova a šut po potrebi pakujemo u džakove u kojima Vam je npr. dostavljen pesak u džakovima. Takođe obavljamo i rušenje većih razmera poput prizemnih objekata, potpornih zidova sa adekvatnom građevinskom mehanizacijom i direktno organizujemo odvoz šuta sa kamionom.

Situacije u kojima je potrebno rušenje 

Posle višedecenijske upotrebe vašem prostoru je potrebno renoviranje stana, bilo da se radi o celom prostoru ili samo kuhinji, kupatili ili dnevnoj boravku. U ovakvim situacijama većinom se menjaju i dotrajale strujne, vodovodne i kanalizacione instalacije, pločice, podovi itd. Da bi se renoviranje kupatila i adaptacija obavili kvalitetno, potrebno je rušenje svega navedenog i ponovo sve iz početka da se izradi.

Dosta naših sugrađana posle nekoliko godina korišćenja svog stambenog prostora dođe u situaciju da im se trenutni raspored i ostale fiksne stvari jednostavno više ne sviđaju i dođu na ideju da svoj prostor promene iz korena. U ovakvim situacijama neizbežno je rušenje objekata ili delova( rušenje zidova) u objektu kako bi klijent uživao u svom novom domu. I u ovom slučaju gde je rušenje pripritet, od ključnog značaja je sama stručnost i znanje izvođača radova kao i sam alat sa kojim izvode radove. 

Posle faze rušenje, nama se možete obratiti za sva pitanja u vezi izgradnje, projektovanja, planiranja, i samog izvođenja svih radova kako na objektu tako i oko njega za proces koji se zove uredjenje dvorišta. Za sve dodatne informacije, pitanja i rezervacije možete nas kontaktirati kako bismo mogli da Vam damo ponudu za izvođenje radova sa svim detaljima, rokovima i garancijama jer ipak je rušenje objekta jako odgovoran i zahtevan posao i cene možete dobiti tek posle detaljno objasnjenja šta Vam je tačno potrebno.


error: Content is protected !!