Vodoinstalater Beograd

Vodovodne instalacije u stanu, kući, poslovnom prostoru su jako bitne, jer kvar na vodovodnoj mreži može da prouzrokuje veliku štetu, zato je neophodno da se vodovodne instalacije pažljivo i na vreme održavaju. Vodoinstalater Beograd jedna od mnogobrojnih delatnosti firme Adaptico, Vam nudi i tu vrstu adaptacija stana kada su građevinski radovi u pitanju.

Dajemo garanciju na sve izvedene radove, poštujemo rokove i dogovore.

Vodoinstalater Beograd izrada nove vodovodne mreže i kanalizacije

Ukoliko ste u procesu renoviranje kupatila ili izradi novog, Vodoinstalater Beograd Vam nudi kvalitetnu i stručnu izradu vodovodne mreže i kanalizacije. Vodoinstalater Beograd poseduje mašine sa kojima uz minimalno oštećenje zidova postavlja nove PVC cevi, to je značajno zbog strukture samog zida i zbog procesa nanosenja hidroizolacije. Vodoinstalater Beograd Vam predstavlja i izometrijski projekat vodovodne mreže, kako bi unapred imali uvid u broj neophodnih ventila, tačnih visina izlaza, itd..Vodoinstalater Beograd sarađuje sa liderima u oblasti distribucije vodovodnog materijala, tako da kod nas možete dobiti povoljnije cene za najkvalitetniji vodovodni materijal renomiranih svetskih proizvodjača.

Vodoinstalater Beograd- ugradnja sanitarije

vodoinstalater-beogradNakon postavljanja keramike, potreban je još jedan korak da se završi proces renoviranje kupatila ili izrada novog, taj korak je ugradnja sanitarija. Vodoinstalater Beograd uvek savetuje da taj posao obavi stručan i opremljen kadar jer greške mogu da upropaste dotadašnji rad, zbog tog rizika potrebne su mašine predviđene za taj deo posla, kao i ranije spomenuti izometrijski plan, kako bi tačno znali kuda i na kojoj visini prolazi cev, na ovaj eliminisemo rizik od oštećenja cevi prilikom bušenja. Vodoinstalater Beograd Vam nudi povoljnije cene za kvalitetne ventile kako bi Vaše novo kupatilo bilo funkcionalno dugi niz godina.

Vodoinstalatrer Beograd- popravka sanitarije

Vodoinstalater Beograd  se ne bavi odglušivanjem kanalizacije, naša pažnja je prvenstveno usmerena na popravke :

  • Neipravnih slavina
  • Neispravni hvodokotlića
  • Zamena i popravke bojlera
  • Zamena ventila i ekventila
  • Zamena dotrajale sanitarije ( WC šolje, lavaboi, tuš kabine)

Vodoinstalater Beograd garantuje za kvalitete materijala koji ugrađujemo kao i za izvođenje potrebnih radova, bilo da se radi o procesu renoviranje kupatila, izradi novog ili popravci na postojećem kupatilu. Sam proces renoviranje kupatila ima mnogo stavki koje je potrebno ispoštovati, počev od struje gde se angažuje električar Beograd pa sve do zidova gde gipsani radovi Beograd imaju značajnu ulogu. I poslednja stavka je postavljanje pločica kada keramičar Beograd obavlja i tu završnu fazu na zidovima.

Dobro razmislite pre nego odlučite kome ćete pokloniti svoje poverenje i koji vodoinstalater Beograd će obaviti te usluge. Mi smo firma sa velikim iskustvom i nama svako renoviranje stana predstavlja  novi izazov koji prihvatamo sa velikim zadovoljstvom a vodoinstalater Beograd jedna od omiljenih usluga.


error: Content is protected !!