O nama

Adaptico već duži niz godina izvodi sve vrste građevinskih radova na teritoriji Beograda i širom Srbije.

Adaptico je nastao sa vizijom da se klijentima pruzi maksimalan kvalitet u izvodjenju građevinskih radova, zbog standard koji smo postavili, ekipu cini stručan i odgovoran kadar iz oblasti građevinskih radova.

Nasa firma je bazirana tako da nudimo kompletnu, kako za radove koje mi obavljamo, tako i za prateće usluge koje su neophodne kao što su prevoz gradjevinskog materijala, odvoz šuta i svega ostalog sto je potrebno kako bi projekat bio uspešno završen. Poseban akcenat stavljamo na naše usluge električar Beograd i vodoinstalater Beograd koje su jako tražene. Rame uz rame sa njima su gipsani radovi i keramičar Beograd neizostavne usluge za svako renoviranje kupatila, kuće ili stana.

Kao primer možemo da navedemo renoviranje stana, gde je dovoljno samo da nas pozovete i izrazite svoje zahteve, svu ostalu organizaciju i potrebne radove izvodimo mi, tako štedite ono što je danas postalo dragoceno, a to je vreme.

Još jedna od stavki koja je bitna kada su u pitanju  građevinski radovi jeste rok, Adaptico je odgovoran izvodjač građevinskih radova i prema tome maksimalono poštuje sve date rokove i dogovore. 

Odlike Adaptika :

-Brzina izlaska na teren po pozivu i slanje ponude za potrebene građevinske radove u roku od 24h

Građevinski radovi Beograd, garancija na kvalitet

-Precizan i pedantan rad

-Celokupna usluga i organizacija


error: Content is protected !!