Renoviranje kupatila

renoviranje-kupatila-beogradRenoviranje kupatila je proces koji se neobavlja svake godine iz tog razloga je bitno da se ovakvom poslu pristupi odgovorno kao i bilo kojoj radnji kada su građevinski radovi u pitanju.Renoviranje kupatila se odvija u više faza.  Ono što je neminovno prilikom renoviranja kupatila je rušenje. Rušenje kupatila se mora obaviti stručno jer je moguće oštetiti neku od instalacija koje su sakrivene iza keramičkih pločica. Početna faza renoviranja kupatila kreće demontažom postojeće sanitarije i galanterije, zatim sledi skidanje postojećih keramičkih pločica, rušenja kupatila i iznošenja šuta. Zatim na red dolazi vodoinstalater Beograd koji menja dotrajalu vodovodnu i kanalizacionu  instalaciju sa Pvc cevima čiji je životni vek daleko duži. Po potrebi se izvode gipsani radovi kako bi se eventulano neki zid dodao ili bilo šta od gipsa kao što su police, pregrade i slično

Hidroizolacija kupatila i samo renoviranje kupatila

Dok se odvija  adaptaacija kupatila često ljudima koji nisu iz struke izmakne jako bitna stavka, kojoj je potrebno posvetiti posebnu pažnju a to je  hidroizolacija, koja je neophodna da bi proces renoviranje kupatila bio uspešan i siguran. Postoje razne varijante hidro izolacije koje odgovaraju različitim potrebama i namenama kupatila. U mogućnosti smo da Vam prilikom renoviranja kupatila ponudimo širok spektar izolacija koje će odgovarati vašem objektu. Električar Beograd pre same izolacije izvede sve strujne instalacije i pripremi za završnu fazu

Keramičarski radovi čine najvecu promenu u procesu renoviranja kupatila, keramičar Beograd će postaviti plocice po vašoj želji i tako da će kupatilo osim fukcionalnosti dobiti i izgled kakav želite.

Renoviranje kupatila i montaža sanitarija

Renoviranje kupatilaDa se upotpuni  renoviranje kupatila je montaža sanitarija, za koju je takodje bitno da se obavi stručno. Neretki su slučajevi da prilikom montaže sanitarije ošteti deo instalacija, keramike ili same sanitarije. Do oštećenja dok se izvodi renoviranje kupatila može doći zbog nedostaka adekvatnog alata ili nestručnog rukovanja, kako bi izbegli neprijantnosti u našoj ponudi imamo vodoinstalater beograd koji je obučen i poseduje potreban alat za ovakvu vrstu radova. Gletovanje Beograd je zaduženo za plafon a završna faza plafona je krečenje.

Zidane tuš kabine sve češće prilikom renoviranje kupatila, dobijamo zahteve za izradu zidanih tuš kabina. Kako težimo tome da ispunimo sve zahteve klijenata koji nam poklone svoje poverenje, u procese renoviranje kupatila uvrstili smo i izradu zidanih tuš kabina po zeljenom obliku, koju nećete morati da menjate nakon nekoliko godina upotrebe, takođe nema potrebe ni za menjajem silikona i ostalih potrebnih radova koje zahteva ugradna tuš kabina.Praksa je pokazala da su zidane tus kabine bila sa paravanima ili bez praktičnije za korištenje i neuporedivo dugotrajnije. Renoviranje kuće ili stana je proces koji čeka svakoga od nas, nekoga pre nekoga kasnije i zato je potrebno naći firmu kojoj vredi ukazati poverenje.


error: Content is protected !!