Adaptacija stana

adaptacija-stana-beogradAdaptacija stana može biti kozmetička, strukturna, delimična, kompletna. Počnimo od kozmetičke adaptacije stana, ukoliko ste rešeni da spajanjem dve prostorije dobijete jednu, ili suprotno da od jedne velike izradom pregradnog zida dobijete dve manje prostorije, to predstavlja kozmetičke izmene adaptacije stana Beograd. Naravno nije dovoljno samo izvesti rušenje zidova ili izradu pregradnog zida kako bi kozmetička adaptacija stana bila završena. Potrebno je izvesti jos nekoliko zhvata, poput obrade mesta gde je izvršeno rušenje zidova, spajanje ili izradu nove podne obloge. Ukoliko se radi o izradi novog pregradnog zida potrebno je izvesti gletovanje i krečenje, postavljanje lajsni, vrata i svega potrebnog kako bi adaptacija stana bila uspešno završena. Strukturna adaptacija stana se odnosi na izmenu elekto ili vodovodnih instalacija, pozicija na kojima se nalaze prozori ili vrata.  Ukoliko zelite da izmenite raspored sijaličnih mesta, utičnica, prekidača na toj vrsti strukturne adaptacije stana, električar Beograd Vam stoji na raspologanju, Delimična adaptacija stana se odnosi na izmne u jednom delu stana, primer zadovoljni ste izgledom i stanjom u dnevnoj i spavaćim sobama,a izmene bi izvršili na kuhinji, kupatilu, predsoblju. Za tu vrstu adaptacije stana u našoj ponudi imamo majstore koji obuhvatuju sve potrbene radove, to su : elektrčar beograd, vodoinstalater beograd, gipsani radovi beograd, keramicar beograd, gletovanje Beograd i krečenje beograd. Kompletna adaptacija stana zahteva da se ceo stan stan bude prazan jer se građevinski radovi obavljaju u celom stanu. Kompletna adaptacija stana podrazumeva plan svih potrebnih izmena kao i ostali građevinski radovi Beograd.

 

Adaptacija stana Beograd – Postupak

gipsani-radovi-beogradPredstavljamo Vam postupak za izvodjenje adaptacije stana podeljen po fazama :

Pre početka građevinski radova potrebno je napraviti plan izmena, izracunati potrebne količine materijala, količinu potrebnog rada, zatim odrediti relan rok.

  • Prva faza predstavlja rušenje zidova, skidanje keramičkih pločica, podnih obloga, dotrajalih maltera
  • Druga faza predstavlja izvodjnje radova na instalacijama, to obavljaju električar beograd i vodoinstalater Beograd
  • Treća faza predstalja izradu novih zidova, spuštenih plafona, za taj deo građevinski radova zaduženi su gipsani radovi Beograd.
  • Četvrta faza predstavlja pripremu starih i novih zidova za gletovanje, stari zidovi se priprepjau tako sto se mašinski smirglaju, popunjavaju se pukotine i nanosi podloga. Dok se novi zidovi od gips karton ploča bandažiraju i takodje se nanosi podloga. U ovu fazu građevinski radova može da se ubroji i keramičar Beograd koji je zadužen za postavljanje keramičkih pločica u kupatilu, kuhinji i u svim ostalim prostorijama u kojima želite keramičke pločice.
  • Peta faza se odnosi na krečenje Beograd koji vaše zidove boje u boje koje želite sa poludisperzivnim ili disperzivnim bojama u ovu fazu ulaze i podopolagački radovi, sa oblagom koju želite parket, laminat, etisoni..
  • Završna faza predstavlja montažu električne galanterije, vodovodne sanitarije, garnišli, izradu nameštaja po meri i svega što je potrebno da vaš stan bude potpuno spreman za useljenje i dugogodišnje korišćenje.

Važno je napomenuti da smo mi odgovorni izvođač građevinskih radova koji poštuje date rokove kao i garanciju na izvedene radove i materijal koji koristimo.

 

Adaptacija stana- „ključ u ruke“

krečenje-beogradDa bi adaptacija stana bila uspešno i kvalitetno izvedena. Jako je bitno da je izvođač u stanju da izvede sve vrste potrebnih građevinskih radova, jer dogovaranje adaptacije stana sa više izvođača produžava vreme izvođenja, a i kvalitet radova je teže iskontrolisati. Adaptico već duži niz godina primenjuje ovaj sistem prilikom izvođenja adaptacije stana, iz tog razloga sarađujemo sa vodećim firmama u oblasti distribucije građevinskog materijala, što garantuje kvalitet materijala koji koristimo. Pored nabavke građevinskog materijala, Adaptico za vas obavlja i druge usluge poput dostave materijala, odvoz šuta, projektovanje izmena potrebnih za adaptaciju stana. Naš koncept je zamišljen tako da jedino što je potrebno da uradite kako bi adaptacija stana protekla uspešno je da nas pozovete, iskažete vaše želje i kako radovi na adaptaciji stana budu proticali birate dezen keramike, sanitariju, boje zidova itd.. Sva ostla organizacija je naša briga. Ovakav sistem koji nudimo za renoviranje stana je jako blizak ljudima koji nemaju višak vremna, kojeg je nažalost danas sve manje.


error: Content is protected !!