Renoviranje stana

renoviranje-stanaRenoviranje stana je složen proces iz oblasti građevinskih radova, samim tim jer obuhvata sve vrste završnih radova kada su u pitanju građevinski radovi. Ključ za uspešno renoviranje stana je organizacija, iz tog razloga mi nudimo celokupnu uslugu za renoviranje stana Beograd, kako bi Vam uštedeli vreme, za traženje pratećih usluga, izvođenja radova i svega ostalog što je bitno za adaptacija stana.

Dajemo garanciju na sve obavljene usluge, poštujemo sve rokove i dogovore. Pružite ruku pravom partneru.

Renoviranje stana i proces zaštite i pripreme

Proces počinje oslobađanjem celokupnog prostora za rad, zatim detaljnog zastićivanja svih povrsina koje je potrebno sačuvati od prašine i mogućih oštećenje prilikom izvođenja renoviranja stana. Zatim se pristupa uklanjanju i rušenju željenih stvari ukoliko ih ima, keramičkih pločica, i ostalog što želite da promenite. Prilikom obavljanja tog dela građevinskih radova bitno je da se pazi na postojeće instalacije, statiku objekta, kao i na buku, prašinu koju je potrebno svesti na minimum. Zatim slede instalaterski radovi, koje je jako bitno da obavi stručan kadar, jer su posledice jako skupe. Adaptico za te delatnosti u svom timu sadrži stručan i odgovoran kadar, a to su električar Beograd i Vodoinstalater Beograd.

renoviranje-kućeNakon strukturnih promena u procesu renoviranja stana Beograd, dolaze kozmetičke izmene koje obuhvataju kompletne gipsarske radove i keramičarske radove za koje su zaduženi gipsani radovi Beograd i keramičar Beograd.

Kada je osnova u procesu renoviranje stana završena na red dolazi ono što će stan učiniti potpunim i dati novi sjaj, za taj deo građevinskih radova su zaduženi gletovanje Beograd i krečenje Beograd. Sledeća stavka za renoviranje stana je zamena, reparacija, obnova ili postavka svih vrsta podnih obloga. Adaptico u svojoj ponudi Vam može ponuditi razne vrste podopolagačkih usluga u sklopu radova za renoviranje stana.

Renoviranje stana i enterijer

Poslednja potrebna stavka za kompletno renoviranja stana je nameštaj po meri. Naša ponuda obuhvata mnogobrojne radove u procesu završavanja renoviranja stana. Bavimo se uslugama obnavljanja starog nameštaja kao i proizvodnja nameštaja po meri, jer možemo da Vam pružimo usluge proizvodnje nameštaja od više vrsta pločastih materijala.  Adaptico u svojoj ponudi sadrži i takvu vrstu radova i sa tim zaokružuje kompletnu ponudu za renoviranje stana Beograd.

Na sve navedene radove dajemo garanciju na kvalitet, poštujemo  date rokove i dogovore.

Adaptico je tu za Vas, da vaše renoviranje stana bude uspesno.

Kao mogućnosti Vam predstavljamo i delimično renoviranje stana

renoviranje-stana-beogradDelimično renoviranje stana je proces kome je potrebno pristupiti maksimalno ozbiljno kao i kad se obavlja celokupno renoviranje stana. Posebnu pažnju je potrebno posvetiti prostorijama koje se ne renoviraju i zaštiti ih od uticaja prašine i zbog ostalih neželjenih uticaja koji mogu dovesti do bilo kakvih oštećenja prostorije u kojima se ne izvodi delimično renoviranje stana. Posle zaštićivanja potrebnih delova stana se pravi plan kojim tokom će se odvijati delimično renoviranje stana. Plan podrazumeva određivanje toka radova, nabavku materijala po potrebnim fazama, iznošenje i odvoženje nepotrebnih stvari, šuta i materijala ostalih tokom izvođenja delimičnog renoviranja stana. To su potrebni procesi za što efikasnije delimično renoviranje stana Beograd. Nakon završetka građevinskih radova pristupa se čišćenju i Vi dobijate funkcionalan stan bez dodatnih radova na ostatku stana. Svako od nas došao je ili će doći u fazu kada je potrebno obaviti renoviranje svog doma i to je jedan od koraka koji je veliki za svakoga posebno zbog toga što je potrebno doneti niz odluka koje ćemo dalje gledati svaki dan.


error: Content is protected !!